Klubivõileiva moodi omlett
SA VAJAD
2 kanarinda
oliiviõli
sool ja pipar
2 tomatit
1 väike salatipea
1 väike sibul
1–2 spl majoneesi
1 tl Dijoni sinepit
Cayenne’i pipart
12 peekoniviilu
2 viilu röstitud saia
8 muna
8 viilu juustu, soovitavalt Manchego (hispaania kitsejuust)
VALMISTAMINE
Prae kanarinnad oliiviõlis ja maitsesta soola ja pipraga. Lõika tomatid viiludeks, eralda salatilehed üksteisest ja lõika sibul paberõhukesteks viiludeks. Sega majonees Dijoni sinepi, soola ja Cayenne’i pipraga.
Prae peekoniviilud krõbedaks. Lõika röstsai kangideks ja prae kangid oliiviõlis krõbedaks.
Vahusta iga muna eraldi ja prae nad ühekaupa 8 lameda viilu kujuliselt.
Sea klubivõileib eraldi igale taldrikule. Aseta munaviil kõige alla, selle peale kanarinna viilud, tomat, salat, sibul, peekon ja juust. Kõige peale pane natuke majoneesi ja krõbedad röstsaia viilud ning lõpuks kõige peale munaviil.
Oluline on, et munaviilud oleks soojad ning et täidis ei tuleks otse külmkapist.