Omlett spargli, krevettide ja greibisalatiga
SA VAJAD
9 muna
sool ja pipar
või praadimiseks
Salat
1 suur greip
4 spl palsamiäädikat
6 spl oliiviõli
2 Rooma salatit
100 g parmesani õhukeste viiludena
Täidis
1 peotäis värsket sparglit, keedetuna (või 1 purk)
200 g värskeid kooritud krevette (või külmutatud)
1⁄2 peotäit tilli
VALMISTAMINE
Koori greip ja lõika pool viljalihast peenteks viiludeks. Aseta kõrvale.
Pressi teisest greibipoolest mahl välja ja keeda kuni sellest on järele jäänud 1 spl. Lisa palsamiäädikas, oliiviõli, sool ja pipar. Sega kaste salatilehtede ja parmesaniga.
Vahusta munad soola ja pipraga. Vala munasegu kuumale võiga pannile. Kui omlett hakkab tahenema, aseta see kuumuskindlale alusele. Kaunista sparglitega ja lükka alus ahju 150° juurde 10 minutiks. Serveeri soojalt krevettide, tilli, salati ja greibifileedega.