Šokolaadisuflee
 

SA VAJAD

10 g maisitärklist

50 g munakollaseid

40 g suhkrut

11/4 dl täispiima

11/4 dl vahukoort

50 g tumedat šokolaadi (60–70%)

70 g munavalgeid

10g tuhksuhkrut

VALMISTAMINE

Sega maisitärklis, munakollased, suhkur, piim ja vahukoor hästi läbi ja vala läbi sõela potti. Keeda kreemi pidevalt segades umbes 2 minutit. Seejärel lisa riivitud šokolaad ja sega hästi läbi. Vahusta munavalged ja tuhksuhkur õhuliseks vahuks, mis peab olema nii kõva, et kausi võib keerata tagurpidi ja vaht ei valgu välja. Sega munavalged ettevaatlikult šokolaadikreemiga ühtlaseks massiks. Täida sufleevormid kreemiga ja küpseta 200 kraadi juures 10 minutit. Söö kohe.