Šokolaadisuflee
SA VAJAD
10 g maisitärklist
50 g munakollaseid
40 g suhkrut
11/4 dl täispiima
11/4 dl vahukoort
50 g tumedat šokolaadi (60–70%)
70 g munavalgeid
10g tuhksuhkrut
VALMISTAMINE
Sega maisitärklis, munakollased, suhkur, piim ja vahukoor hästi läbi ja vala läbi sõela potti. Keeda kreemi pidevalt segades umbes 2 minutit. Seejärel lisa riivitud šokolaad ja sega hästi läbi. Vahusta munavalged ja tuhksuhkur õhuliseks vahuks, mis peab olema nii kõva, et kausi võib keerata tagurpidi ja vaht ei valgu välja. Sega munavalged ettevaatlikult šokolaadikreemiga ühtlaseks massiks. Täida sufleevormid kreemiga ja küpseta 200 kraadi juures 10 minutit. Söö kohe.