Kana muna ja hernestega
 

SA VAJAD

15 g võid

25 g jahu

2,5 dl piima

1⁄4 tl riivitud muskaatpähklit

sool ja pipar

400 g keedetud kanaliha, naha ja kontideta

1⁄2 dl jämedalt hakitud mandleid

1 küüslauguküüs

2 dl herneid

4 muna

VALMISTAMINE

Alusta Bechameli kastme tegemisega, sulatades või kastrulis ja lisades pidevalt segades jahu. Vähehaaval lisa piima. Keeda kastet 3–4 minutit, kuni see muutub paksuks. Maitsesta muskaatpähkli, soola ja pipraga. Lõika liha tükkideks ja sega see mandlite, riivitud küüslaugu ja hernestega. Sega see kõik kokku Bechameli kastmega(kõik ei pruugi selleks ära kuluda). Jaga segu nelja teetassi, löö üks muna peale ja küpseta ahjus 180° juures, kuni munavalge on tahenenud.