Kana muna ja hernestega
SA VAJAD
15 g võid
25 g jahu
2,5 dl piima
1⁄4 tl riivitud muskaatpähklit
sool ja pipar
400 g keedetud kanaliha, naha ja kontideta
1⁄2 dl jämedalt hakitud mandleid
1 küüslauguküüs
2 dl herneid
4 muna
VALMISTAMINE
Alusta Bechameli kastme tegemisega, sulatades või kastrulis ja lisades pidevalt segades jahu. Vähehaaval lisa piima. Keeda kastet 3–4 minutit, kuni see muutub paksuks. Maitsesta muskaatpähkli, soola ja pipraga. Lõika liha tükkideks ja sega see mandlite, riivitud küüslaugu ja hernestega. Sega see kõik kokku Bechameli kastmega(kõik ei pruugi selleks ära kuluda). Jaga segu nelja teetassi, löö üks muna peale ja küpseta ahjus 180° juures, kuni munavalge on tahenenud.